АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Тематични подаръци за 24 май

По повод 24 май – Денят на славянската писменост и култура, от Работилница „Артикос“ имаме специално предложение за стилен подарък – плакети с азбуките Кирилица и Глаголица и икона с образите на братята Кирил и Методий. Плакет "Кирилица"

Плакет „Кирилица“ представлява стилизиран папирус, върху който е изсечена българската азбука Кирилица. Изработен е чрез галванопластика и ръчно кована мед и е посребрен чрез галванопластика. Положен е върху дървена плоскост, обработена с лак. С възможност за окачане на стена или поставяне върху дървена стойка. Още информация вижте ТУК.

Плакет "Глаголица"

Плакет „Глаголица“ представлява стилизиран папирус, върху който е изсечена старата българска азбука Глаголица. Изработен е чрез галванопластика и ръчно кована мед и е посребрен чрез галванопластика. Положен е върху дървена плоскост, обработена с лак. С възможност за окачане на стена или поставяне върху дървена стойка. Още информация вижте ТУК.

Пътна Икона - “Св.Св. Кирил и Методий“

Икона „Св.Св. Кирил и Методий“ е репродукция на икона с образите на светите братя Кирил и Методий. Поради по-малкия си размер е подходяща за бюро, офис или друга работна среда, както и за взимане за изпът. Изработена е чрез галванопластика и ръчно кована мед и е посребрена. Положена е върху дървена плоскост, обработена с лак. С възможност за окачане на стена или поставяне върху дървена стойка. Още информация вижте ТУК.

икона кирил методийЗа индивидуален подарък е подходяща и по-голяма икона с образите на “Св. Св. Кирил и Методий” – изработва се изцяло от меден обков или от меден обков със сребърно, никелово или златно покритие, според вашите предпочитания. Варианти с различно покритие може да разгледате ТУК.

Предлагаме и ръчно изработени стилни кожени кутии за поднасяне, с релефен надпис на капака и сертификат за изработка. Плакетите и иконата са изключително подходящ тематичен подарък за учители и професори и всички, заети в сферата на образованието или допринесли с труда си за българската писменост и култура.

Всички сувенири и подаръци, които предлагаме в Работилница „Артикос“ са ръчно изработени от нас или наши колеги автори и занаятчии. Изработените изделия обикновено са единични бройки или малки серии от вид. Моля, имайте пред вид, че за изпълнение на по-големи поръчки ни е необходимо технологично време, за да ги изпълним. За по-големи поръчки, изготвяме индивидуални оферти.

За още информация, запитвания и въпроси, свържете се с нас чрез info@artikos.bg , телефон 0888 10 52 53 или на място в магазин-галерия „Работилница Артикос“ в София на ул.“Неофит Рилски“ №36.

Вашият коментар