АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Работилница „Артикос“ отваря врати за деца

В разгара на лятото от Работилница „Артикос“ предприемаме поредното предизвикателство – отваряме вратите си за най-малките! Защото вярваме, че освен с технологии, децата трябва да развиват и умения с ръце! Защото вярваме, че „майсторенето“ развива уменията, сръчността и мисълта и подготвя децата утрешния ден, когато ще бъдат пораснали! И защото обичаме децата и искаме да се докосваме по-често до техния свят, за да не се вземем за прекалено възрастни! 🙂

В първата Работилница за деца ще изработваме заедно 3D картина – ще рисуваме, но и ще моделираме! Картината е подходяща да бъде подарена на мама, на леля, на баба или да бъде окачена на стената в детската стая – за гордост на нейния Майстор! Допълнително може да бъде сложена в рамка, която детето и родителите сами да изберат според предпочитанията им.

Тъй като винаги сме предпочитали личния контакт, ще работим с малки групи деца – само 5! Работилницата ще се проведе на 22 юли 2017г (събота) от 11 часа и ще продължи около 90 минути. Подсигурили сме всички нужни материали. Таксата за участие е 12лв, а записване може да направите до 18 юли на тел. 0888 10 52 53 или на място – ул.“Неофит Рилски“ №36 в София.

За потвърдено участие и запазено място се счита само това, за което е заплатена таксата за участие. Не се ангажираме да запазваме или резервираме места.

Вашият коментар