АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Работилница “Артикос” беше одобрена за финансиране по проект за преодоляване кризата от COVID-19

“Галерия Артикос” ООД като юридическо лице беше одобрено за финансиране по програма за преодоляване липсата на средства в следствие на настъпилия епидемичен взрив от COVID-19 през март 2020 година. Общата стойност на проекта е 4600лв, от които 3910лв са европейско финансиране и 690лв са национално съфинансиране. Със стартирането на проекта бяха реализирани няколко основни действия, които бяха ключови към момента за преодоляване на кризата, а именно:

  • с предоставената финансова помощ бяха покрити 2 текущи наема на помещението, което е от основна важност за продължаване дейността на галерията

  • бяха извършени няколко плащания за покриване на текущи разходи от типа на охрана на галерията (СОТ), куриерски услуги, услуги по рамкиране на картини и др.

  • бяха извършени плащания към автори, с които галерията сътрудничи

Благодарение на обявения и реализиран проект от една страна ние като юридическо лице успяхме да покрием възникналите липси вследствие на пандемията, но важно е да се отбележи, че от друга страна средствата успяха да стигнат и до трети лица, което съответно подпомогна и техните дейност и бюджет в тежката икономическа обстановка. По този начин реално финансирането се влива в общия финансов поток на страната и подпомага цялостно оцеляването на икономиката.

Вашият коментар