АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Посрещнахме пролетта с Пролетен АРТ Базар

На 1 и 2 април в Работилница „Артикос“ посрещнахме пролетта с първия АРТ Базар в галерията към магазина. В уютна обстановка избрани автори представиха своите предложения за цветна пролет! Личният контакт с тях и техния свят, в който най-важното са ръцете и безграничното въображение, беше вълнуващ както за нас, така и за всички посетители. Събитието беше отразено в ефир и онлайн от Радио “ФМ+” и Радио “Фреш”, както и от онлайн портала epicenter.bg и популярната журналистка Маги Гигова.

Имахме възможността от близо да се запознаем с актуалната квилинг техника – ръчно изработени картички, великденски яйца и бижута само и единствено от хартия! Видяхме на живо как се изплита бижу на една кука и как ръчно изрисуваното стъкло може да промени отношението ни към стъклената чаша! Попаднахме и в света на стилните кожени бижута с уникални изработки! За дамите имаше и ръчно ушити чанти, достатъчно големи, за да поберат всичко, което им е необходимо, а то не е малко, уверяваме ви! 🙂 Живописни картини от България красяха едната половина на галерията, а в другата бяха представени смайващи с прецизността си картини, изрисувани с ютия по техниката енкаустика!

Щастливи сме, че се срещнахме с всички автори, които се включиха в първия базар в Работилница „Артикос“. Имаме амбицията да превърнем галерията в арт средище с различни събития – арт базари, работилници за деца, самостоятелни и групови изложби, представяне на книги. Следете сайта ни и фейсбук страницата ни ARTIKOS.BG за предстоящи събития, а ако вие имате идея за такова, нужда от зала и помощ за организирането – свържете се с нас на info@artikos.bg .

Видео визитка на Пролетния АРТ Базар вижте ТУК.

Вашият коментар