АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Коледни подаръци 2021

Коледа наближава и е време да се замислите за коледните подаръци. Вероятно все още ви се струва рано, но през декември ще е вече късно. Тази година сме готови да ви очароваме с нашите Коледни джуджета! Изработени са ръчно, разбира се, от твърда основа и вълна по метода на иглонабиването! Всяко джуджета е със собствена ококорена физиономия, а шаките са червени, сини, зелени, оранжеви, лилави… Шарени и различни за още настроение и умивки! Коледните ни джуджета са подходящи освен като индивидуален коледен подарък, също и като допълнение към кошница с лакомства или мезета! За фирми и при поръчка на повече броя сме готови да изготвим индивидуална ценова оферта. Свържете се с нас – тел. 0888 10 52 53 или използвайте някой от другите начини, посочени в Контакти.

Даваме ви поне 5 причини, заради които коледната топка е подходящ подарък:

  1. Изработена е ръчно и всяка една е абсолютно уникална, дори да са със сходни мотиви. Това само по себе си означава, че подарявате наистина уникален подарък, изработен от български автор със страст и много желание!

  2. Основата е от стиропор и не е лесно чуплива. Подходяща е дори за дом, в който има котка или палави деца! 🙂 Основата е облечена с вълна – не е лепена, а е набита с игла! Току-що се замислихме дали да не преброим колко пъти боцкаме с иглата една топка, докато добие този вид? 🙂

  3. Всяка топка е много цветна и носи много настроение! Със сигурност всеки би се усмихнал, когато я хване в ръка. Преди всичко подаръците трябва да носят добро настроение и положителност! Това важи с пълна сила и за коледните подаръци! Може да изберете коледна фигура като елен, Дядо Коледа, снежен човек или пингвин. Или да заложите на цветните къщи от веселото коледно село. Или затрупаните със сняг къщи. Или – на най-зимната топка, която е само в синьо и бяло! Малките топки са много стилни с прекрасни снежинки от двете страни или с весела спирала! Няма как да пропуснем и традиционнен български мотив – за благополучие и продължаване на рода – канатицата! Коя е вашия фаворит? Разгледайте всички модели ТУК.

  4. Може да поръчате и подаръчна кутия за топката, така че получавате подарък в завършен вид! Не е нужно да обикаляте допълнително по магазините.

  5. фирмени подаръци коледаСпециално за фирмите предлагаме възможност всяка топка да бъде брандирана с логото на компанията! Разбира се, не всяко лого е подходящо, поради факта, че не ги печатим, а изработваме ръчно с игла и вълна. Но ако е по-изчистено или стилизирано, ще се превърне в подарък, който ще впечатли и най-трудните ви клиенти и партньори! В офиса или на елхата вкъщи – бъдете сигурни, че топката ще намери своето място и няма да бъде прибрана в шкафа с тефтерите и флашките с отпечатано лого.

  6. И още една причина, която е особено важна за нас – ще ни изпълните с онова чувство за благодарност и смисленост , което се появява обикновено вечер преди заспиване, когато човек си задава въпроса – Дали с труда си днес успях да дам положителна енергия на някой; дали някой се усмихна; дали сътворих нещо красиво? Тази подкрепа е въздуха, който ни е необходим, за да продължим да правим това, което осмисля дните и ни дава гориво за полет!

Ако тези причини са достатъчни и за вас, пишете ни на sales@artikos.bg или ни се обадете на 0888 10 52 53. Колкото по-рано направите своята поръчка, толкова е по-добре, защото държим да я изпълним качествено и в срок! Ако имате нужда от по-голям брой коледни подаръци, които да поднесете на фирмени партньори, клиенти, колеги и служители, ще подготвим индивидуална оферта, спрямо нуждата ви. А дори да изберете топка само за подарък на семейството и най-близките, отново е хубаво да я заявите от сега. Капацитета на ръцете е различен от машина и е рязко ограничен, съответно – и количеството, което можем да изработим.подарък коледа

Вашият коментар