АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Хоби Арт Работилници


организирани от „Работилница за Занаяти и Изкуства „Артикос“ 

за малки, големи и още по-големи момичета и момчета.

работилница - децаНашата цел е да дадем място и възможност на всеки желаещ да придобие основни познания за българските занаяти и изкуства и да усвои различни приложни умения и техники в изработването на разнообразни предмети и произведения.

В разнообразието от теми, всеки може да открие своето място и да го превърне в хоби, като си подари няколко часа отмора в забързаното ежедневие и се забавлява в приятната компанията на Хоби Арт Творци под вещия поглед на водещият заниманията майстор-творец – еднократно или в поредица от занимания, за да усъвършенства новите си умения.

работилницаВодещи на Работилниците са специално подбрани утвърдени майстори занаятчии и творци, които притежават опита, подхода и търпението, необходими за превръщането на всяка работа в приятно и вълнуващо занимание.

За всички Хоби Арт Работилници се формира група от 5 до 10 участника, в зависимост от конкретната тема и практическо занимание. Всички необходими материали, пособия, инструменти и работна майсторска престилка се осигуряват от нас. Изработените от всеки участник предмети и произведения остават за него и може да ги отнесат със себе си.

работилница - енкаустикаПри необходимост от допълнителни изисквания и условия към участниците, за определени занимания, същите ще бъдат обявявани в съобщението за всяка конкретна Работилница.

Работилниците се провеждат в Галерия „Артикос“ – гр. София, ул. „Неофит Рилски“ №: 36. За въпроси и записване: на място или на e-Mail адрес: sales@artikos.bg и тел. 0888105253

 ПРОГРАМА за месец ***** 2018 г.

В отговор на многобройните запитвания относно организираните от нас Работилници:

Следвайки неуморно и безкомпромисно веруюто на Артикос да предлагаме и представяме многовековният дух и култура излизащи от ръцете на българският занаятчия и творец, временно преустановяваме Работилниците.
Продължаваме да работим върху това да убедим повече майстори занаятчии и творци в смисъла да предадат частица от духът и магията на твореца на повече хора.

Скоро ще ви предоставим още по-силни и истински богати преживявания!

Ако желаете да ви уведомим, когато отново имаме подготвена програма, моля изпратете ни и-мейл на info@artikos.bg и заявете интереса си! Благодарим ви!

Подробности за работилниците:

Снимки и видеа от предишни работилници може да разгледате в Галерия и на нашата фейсбук страница тук: ARTIKOS.BG  Там може да следите всичко, което се случва в Работилницата ни!

Още информация може да откриете и в нашия Блог, в раздел: Арт Работилници

Ако искате да подарите ваучер за участие в работилница, вижте тук: Подаръчен ваучер

Възможно е организирано посещение на работилница на група приятели, колеги или роднини – според месечния график или според вашето желание! За подробности се свържете с нас:
тел.0888 10 52 53 , e-mail: sales@artikos.bg или на място в София на ул.“Неофит Рилски“ №36