АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА! ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19:30 ЧАСА

Рисуваме заедно картините наИв

Ако никога не сте можели да прецените колко пъти да нанесете размера на главата спрямо тялото!?!?!?!?! 🙂 ТАЗИ работилница е точно за ВАС! Елате и се убедете, че може да рисувате без да се съобразявате с правилата! Изразете себе си по неповторим начин – така, както никой друг не може!

Стилът наив е ново течение в изобразителното изкуство от миналия век. Дава възможност на автора да изрази детското в себе си, без да се съобразява с нормите на реалността, размерите на обектите и дори отделните техни части. Стилът наив дава възможност да рисувате така, както едно дете би рисувало! Цветята пред къщата може да са по-големи от нея, комина на къщата може да е много крив, главите на хората може да са огромни и несъразмерни с тялото! Имате пълна свобода!

Предлагаме ви да опитате една по-различна техника – рисуване върху дърво с акрилни бои! Върху предварително подготвени от нас дъски с грунд ще имате възможността да позволите на детето във вас да рисува! Акрилните бои съхнат бързо и позволяват дори на неопитните художници да изразят себе си с четка!

Работилницата ще протече в две части: в първата част от водещия автор Ивайло Иванов – Ив ще получите повече информация за стила наив, подходящо дърво за рисуване, видове грунд и как лесно да приложите наученото при нас в домашни условия. Във втората част ще рисуваме заедно – който както иска и каквото иска! 🙂 Приготвили сме няколко идеи, дори ще имаме шаблони за най-неуверените!

Целта на работилницата не е да ви обучи за художници, а да ви провокира да се предизвикате и да изразите себе си по един нов начин! Пък кой знае – може да преоткриете себе си!

Ще се работи в две групи от по 5 човека с начални часове 11:00 ч. и 15:00 ч. Всяка работилница е с продължителност 3 астрономически часа. Таксата за участие е 25лв и включва всички необходими материали. Предварителното записване е задължително на тел. 0888 10 52 53 или на място в София на ул.“Неофит Рилски“ – 36.

Вашият коментар