АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Работилница „Артикос“ отвори първия си магазин-галерия

Пролетта е любимият ни сезон! Снегът се топи, природата се събужда за живот, започват да бушуват нови енергии, ражда се животът отново! Неслучайно избрахме това време от годината за „раждането“ на първия магазин-галерия на Работилница „Артикос“!сувенири тракийски

Почти две години онлайн на www.artikos.bg предлагаме нашите произведения, а сега вече можем да удовлетворим желанието на всички, които ни питаха „А къде можем да разгледаме на живо?“ 🙂 Магазин-галерия „Работилница Артикос“ се намира в София на ул.“Неофит Рилски“№36, само на 15-тина метра от главния бул.“Витоша“.

керамика чановеОставаме верни на принципите си – ще ви предлагаме само ръчно изработени сувенири и подаръци от нас и наши колеги! Битови кукли, модерна и традиционна керамика, медни и посребрени икони, изписани от иконописец, сувенири с тракийски мотиви, сувенири музикални инструменти, шевици, бижута от дърво, талк и керамика, картини… Със сигурност пропускаме нещо, а и със сигурност ще допълваме с нови и нови ръчно изработени творби!

В галерията към магазина скоро предстои първото събитие! Следете ни за подробности около задаващите се самостоятелни изложби на автори, малки базари и работилниците за деца (и възрастни). кукли народни носииПоследното ни вълнува изключително силно и тръпнем в очакване на първия си досег с малките любопитни очи, жадни за нови знания! Ще показваме, разказваме и учим малки и големи как да работят с ръцете си. Скоро очаквайте подробности, сега подготвяме програмата за идния месец!

И накрая, но всъщност най-важното, БЛАГОДАРИМ на всички, които ни подкрепяха през досегашните две години и на всички, които ни помогнаха първия магазин-галерия „Работилница Артикос“ да стане реалност! Благодарим!

Очакваме да се срещнем в София на ул.“Неофит Рилски“ №36! :)

Вашият коментар