АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 3, 4 И 5 МАЙ ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА ОТ 10 ДО 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН ЩЕ СЕ ИЗПРАЩАТ СПРЯМО ГРАФИЦИТЕ НА КУРИЕРИТЕ.

Подаръчен ваучер

Понякога изборът на подарък наистина се оказва трудна мисия! Затова ние ви предлагаме Подаръчен ваучер, с който да подарите емоция! Истинско незабравимо преживяване в Работилница „Артикос“! Защото в работилницата се твори! Затова отваряме широко вратите си и очакваме всеки, който е готов да пробва сръчността си! Придържаме се към олимпийския принцип – важно е участието и желанието да се забавляваме заедно, докато творим с ръцете си!

Подаръчен ваучер може да вземете лично от Работилница „Артикос“ в София на ул.“Неофит Рилски“ №36 или да поръчате с доставка до удобно за вас място. За подробности се свържете с нас на тел. 0888 10 52 53.

Условия за използване на Подаръчен ваучер, издаден от Работилница „Артикос“:

– Ваучерите са на стойност 25, 50 и 100 лв.

– Ваучерът се издава с определен срок на валидност. След отбелязаната на него дата не може да бъде използван. Стойността на изтекъл от валидност ваучер не се възстановява в пари или по какъвто и да е друг начин.

– Ваучерът може да бъде използван за посещение на творческа хоби арт работилница според обявената програма и само след предварително записване. Работилниците се провеждат в София на адрес ул.“Неофит Рилски“ №36.

– Ваучерът може да бъде използван и за пазаруване в магазин-галерия „Артикос“ на същия адрес.

– Ако избраната услуга или готово изделие е на по-ниска стойност от стойността на ваучера, разликата не се връща като ресто в пари.

– Ако избраната услуга или готово изделие е на по-висока стойност от стойността на ваучера, е възможно доплащане в брой или с банкова карта.

– Ваучерът не е поименен и може да бъде използван от всеки, който го предостави физически.

– Валиден е само ваучер с автентични печат и индивидуален номер и с прикачена към него касова бележка, издадена от „Артикос“ ООД. При съмнение за подправен ваучер представителите на Работилница „Артикос“ си запазват правото да обявят ваучера за невалиден.