АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Подаръчен ваучер

Понякога изборът на подарък наистина се оказва трудна мисия! Затова ние ви предлагаме Подаръчен ваучер, с който да подарите емоция! Истинско незабравимо преживяване в Работилница „Артикос“! Защото в работилницата се твори! Затова отваряме широко вратите си и очакваме всеки, който е готов да пробва сръчността си! Придържаме се към олимпийския принцип – важно е участието и желанието да се забавляваме заедно, докато творим с ръцете си!

Подаръчен ваучер може да вземете лично от Работилница „Артикос“ в София на ул.“Неофит Рилски“ №36 или да поръчате с доставка до удобно за вас място. За подробности се свържете с нас на тел. 0888 10 52 53.

Условия за използване на Подаръчен ваучер, издаден от Работилница „Артикос“:

– Ваучерите са на стойност 25, 50 и 100 лв.

– Ваучерът се издава с определен срок на валидност. След отбелязаната на него дата не може да бъде използван. Стойността на изтекъл от валидност ваучер не се възстановява в пари или по какъвто и да е друг начин.

– Ваучерът може да бъде използван за посещение на творческа хоби арт работилница според обявената програма и само след предварително записване. Работилниците се провеждат в София на адрес ул.“Неофит Рилски“ №36.

– Ваучерът може да бъде използван и за пазаруване в магазин-галерия „Артикос“ на същия адрес.

– Ако избраната услуга или готово изделие е на по-ниска стойност от стойността на ваучера, разликата не се връща като ресто в пари.

– Ако избраната услуга или готово изделие е на по-висока стойност от стойността на ваучера, е възможно доплащане в брой или с банкова карта.

– Ваучерът не е поименен и може да бъде използван от всеки, който го предостави физически.

– Валиден е само ваучер с автентични печат и индивидуален номер и с прикачена към него касова бележка, издадена от “Артикос” ООД. При съмнение за подправен ваучер представителите на Работилница „Артикос“ си запазват правото да обявят ваучера за невалиден.