АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА! ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19:30 ЧАСА

Направи собствена творческа работилница в „Артикос“

Ако си автор, който толкова се е отдал на хобито си, че то се е превърнало в професия или даже призвание; Ако си сръчен с ръцете и умееш добре да комуникираш с другите; Ако искаш да споделиш магията и усещането от това да „твориш“ – свържи се с нас! Ние от Работилница „Артикос“ обособихме място, на което авторите да предават знанията и уменията си; място, на което всички да имат възможността да се докосват до занаятите ни; място, на което всички да творим заедно – защото вярваме, че процеса на създаване с ръцете е толкова силен и вълшебен, че може да усмихне и зареди с положителна енергия всеки!

Пиши ни на info@artikos.bg , за да обсъдим заедно подробностите и ни представи творчеството си – какво изработваш и как ще го представиш на участниците по време на работилницата!

За включване в месечната ни програма е необходимо всички детайли, както и дата за провеждане на работилницата, да бъдат уточнени най-късно до 20-то число на предходния месец. Информация за работилници, които сме правили до сега може да откриеш в раздел Арт Работилници на нашия блог. Снимки може да разгледаш на Фейсбук страницата ни.

Вашият коментар