АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ РАБОТИ С ДОСТАВКА "ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ". ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19:30 ЧАСА

Коледни вълшебства с Милена

Представяме ви Милена! Спуснала се от далечните ски писти на Швейцария, се спира в Работилница „Артикос“, за да ни сподели своите идеи как да рециклираме ненужните вещи и предмети, така че да им дадем нов живот! А в замяна ще получим от тях нова доза практичност и домашен уют! Ето какво казва самата Милена за себе си:

„Здравейте, аз съм Милена и ще ви разкажа една коледна приказка за магията да дадеш нов живот. Ще съживим ненужните вещи от ежедневието ни и те ще носят красота, усмивки и коледен дух в дома ни.“

Първата ни среща с Милена ще бъде на 9 декември, когато ще внесем още коледен дух в дома си със собственоръчно сътворени свещник и коледен венец!

 

Работилницата ще се проведе в две части:
В първата част ще сътворим коледен свещник от прашлясалия буркан на рафта. Ще се запознаем с основите на декупажа и ще обсъдим най-подходящите материали.

Втора част: Ще рециклираме старите книги на читалище „Съзнание“ и ще сътворим прекрасен коледен венец, който ще внесе празника в дома ни. И за удивителен разкош ще си направим коледна звезда от филц, за да го краси и топли.

 

Така всеки от вас накрая ще си тръгне с празнично настроение, коледен венец от хартия, свещник от буркан и умението да съживим ненужните вещи.

Хо хо хо и Весела Коледа!

Програмата за Коледните работилници в „Артикос“ през декември може да видите ТУК.

Вашият коментар