АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Коледни бизнес подаръци – как да изберем

Тази година акцент в коледните ни предложения са тези оригинални коледни топки с вълна! Ръчно изработени, всяка е абсолютно уникална, сама за себе си! Възможно е топката да бъде брандирана с вашето фирмено лого! Свържете се с нас за подробности! Пишете ни на sales@artikos.bg
Разгледайте всички модели и размери ТУК.

коледни подаръциМоже да ви се струва рано, но времето лети и е време да планирате коледните подаръци!

Корпоративният подарък за Коледа е необходимост за всеки бизнес. Дали ще бъдат „необходимото зло“, задължение, което ще отметнете „между другото“ или ще ги превърнете в начин да представите бизнеса си и доколко голям е той – зависи само и единствено от вас! Със сигурност с подаръка за Коледа фирмата ще покаже своята благодарност към служителите, колегите, бизнес партньорите и клиентите, за успешното сътрудничество. Но! Този подарък ще покаже и нивото на самия бизнес.

чиния кована медПовечето фирми брандират с логото си евтини аксесоари с неизвестен произход, обикновено доста шарени, граничещи с лек кич… Но наистина ли искате да свързват вашия бизнес с това качество? Корпоративният подарък ще покаже вашата класа! Помислете върху това. Ако искате да покажете лично отношение, изберете ръчно изработен подарък! И разбира се, ако имате възможност – подарете го лично!

Ние можем да предложим ръчно изработени подаръци с българска бродерия, мускали с розово масло, керамика, дърворезба, кукерски маски, дори индивидуално изрисувани малки картини или шаржове по ваша идея! За да обсъдим подробно вашите идеи, просто се свържете с нас! А ето и някои от нашите предложения за ръчно изработен корпоративен подарък.

Тефтер или бележник винаги ще бъде от полза на всеки, който има нужда да записва срещи, идеи и текущи задачи. Ние ви предлагаме стилен бележник с ръчно изработен калъф от естествена кожа, върху който има възможност за поставяне на вашето лого като релефна гравюра в негатив. Можем да предложим и няколко размера тефтери с ръчно изработена медна гравюра. Може да изберете български мотив, забележителност от страната ни или просто жар-птица, с която да пожелаете успех и възкресение, въпреки трудностите, които са неизменна част от живота на всеки.

кирилица подаръкМалък плакет с българската азбука Кирилица или с по-старата – Глаголица, е подходящ за всички, чиято работа е свързана с култура, писменост, книгоиздаване, журналистика. Плакетът е изработен от мед чрез галванопластика и е цялостно посребрен. В комплект с малка дървена стойка, може да бъде поставен на работното бюро например и така да напомня за вас през цялата година. Възможно е на гърба да бъде допълнително гравирано ваше лого или кратко пожелание.

Пътна Икона - “Св. ВеликоМъченик Мина“

Пътна Икона – “Св. Мина“

Ако познавате по-добре отсрещната страна, може да подарите малка икона. Важно е да сте сигурни, че няма да обидите някой или да го накарате да се чувства неловко. Изработена от мед и цялостно посребрена, може да й придадете символика, като подберете конкретен светец според естеството на вашата работа: Св. Богородица – за закрила на семейството и майката; Св. Николай Чудотворец ще бъде подходящ, ако работите с пари; Св. Мина – ако бизнеса ви е свързан с често пътуване, превоз на товари и т.н., защото Св. Мина покровителства и закриля хората, които често са на път; Св. Св. Кирил и Методий – ако работата ви е свързана с култура и образование.

По-голям или по-малък сувенир с мотив от тракийско съкровище със сигурност ще впечатли отсрещната страна! Освен това най-вероятно ще бъде изложен във витрина в кабинета или друго подобно място, където винаги ще напомня за вас. Вариантите тук са много! Избирате от малка плочка от Летнишкото съкровище, през кръгла талера с популярен артефакт като Маската на Терес например, до самата маска в по-голям размер. Всичко зависи от възможностите ви и усещането, което искате да оставите. При избора на подарък, свързан с тракийско съкровище, може да подберете нещо, което да е открито в региона, където е позициониран вашия бизнес.

Маска ТересНай-голям избор ще имате, ако се намирате в Долината на Тракийските царе. Такъв подарък е подходящ и поради друга причина – ако е насочен към международни партньори, най-добре е да изберете нещо характерно за страната ни и уникално, което няма да бъде сбъркано със символа на друга държава, както например гайдата (която е характерна и за Шотландия).

В Работилница „Артикос“ винаги се стараем да отговорим на очакванията ви и да изпълним желанията, според нуждите ви и конкретния повод. Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим конкретна ваша идея, дори да не я виждате спомената тук или на сайта ни. Бихме могли да предложим комплексно решение – самия подарък, кутия или друга подходяща опаковка, картичка, и всичко това – ръчно изработено със специално внимание!

Заповядайте и разгледайте на живо нашите изработки в София на ул.“Неофит Рилски“ №36. Може да се свържете с нас и чрез info@artikos.bg или да ни позвъните на 0888 10 52 53. Всички начини за връзка с нас вижте в раздел Контакти.

На какъвто и подарък да се спрете обаче, не забравяйте – корпоративният подарък ще покаже нивото на вашата компания и отношението, което проявявате към човека, на който го подарявате. Избирайте внимателно!

Вашият коментар