АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Голям часовник “Прабългарски древен календар с Розетата от Плиска”

585 лв.

Луксозен подарък, перфектна ръчна изработка! Часовник със символите от древния български календар, в съчетание с популярната Розета от Плиска.

1 налични

Описание

Кръгъл стенен часовник, в който са вградени символите от Прабългарския древен календар. Това са 12 животни, всяко от които е бележело една година от календара, а всички заедно са образували един период. Тъй като той е бил слънчев, в средата на циферблата са поставени симетрични слънчеви лъчи, символизиращи хармонията. А в центъра е изобразен друг български символ – Розетата от Плиска.

Този луксозен часовник е изключително подходящ бизнес и корпоративен подарък, подарък за сватба, юбилей, нов дом или офис, както и за истински българи, ценители на нашия корен! Още бизнес подаръци може да разгледате ТУК.

Повече информация за Прабългарския древен календар може да прочетете в нашия блог ТУК.

Обковът на часовника е изработен от художествена галванопластика и ръчно кована мед. Основата е цялостно посребрена, а инкрустираните медальони на часовете и центъра са цялостно позлатени. Положени са върху висококачествена дървена плоскост, обработена със смоли и лакове.

Размери: ≈ d – 310 mm

Механизмът на часовника е „Quartz“ , който отмерва секунда, минута и час, и работи с 1 батерия – 1,5 V AAA(R03).

Часовник с Прабългарски древен календар е в комплект със стилна подаръчна кутия и книжка с информация за календара – получавате подарък с абсолютно завършен вид!

Комплектът съдържа:

– Часовник

– Стилна Кутия

– Книжка – кратка информация за „Прабългарски древен календар“ (по желание може да бъде изработена на английски език)

– батерия – 1,5 V AAA(R03)

Часовникът с Прабългарски древен календар изработваме и в по-малък вариант, три различни модела, които може да видите ТУК.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Часовникът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.