АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА!

Часовник от керамика “Бяло и червено”

65 лв.

Стенен керамичен часовник, класическа комбинация от червено и бяло. С ефектни кафяви пръски върху бялото. С крафт кутия и батерия, включени в цената.

1 налични

Описание

Стенен керамичен часовник, класическа комбинация от червено и бяло с леки пръски от ефектни кафяви точки. Със стандартен часовников механизъм, който има окачалка за самия часовник. Работи с батерия AA, включена в цената. В комплект с подаръчна крафт кутия и хартия тишу. Завършен подаръчен вид!

Моделът на часовника позволява да бъде завъртян според вашите лични предпочитания! Завъртате механизма, върху който е окачалката и може да го закачите така, както на вас ще ви хареса повече!

Размери: ≈ 240 mm

Използвана е шамотизирана глина, която след изпичане е по-здрава от обикновената. Изпечен два пъти при висока температура от 930 и 1030 градуса, което прави глината още по-лека и здрава.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Часовникът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.