АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Часовник от керамика “Зелено”

65 лв.

Стенен арт часовник от керамика, ръчно изработен. Приятни зелени нюанси за успокоение и допълнение към интериора в дома, офиса, ателието.

1 налични

Описание

Стенен арт часовник от керамика. Чудесна изработка в няколко зелени нюанса. Със стандартен часовников механизъм, който има окачалка за самия часовник. Работи с батерия AA, включена в цената. В комплект с подаръчна крафт кутия и хартия тишу. Завършен подаръчен вид!

Моделът на часовника позволява да бъде завъртян според вашите лични предпочитания! Завъртате механизма, върху който е окачалката и може да го закачите така, както на вас ще ви хареса повече!

Размери: ≈ 240 mm

Използвана е шамотизирана глина, която след изпичане е по-здрава от обикновената. Изпечен два пъти при висока температура от 930 и 1030 градуса, което прави глината още по-лека и здрава.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Часовникът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.