АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Часовник от керамика “Тропик с червено”

65 лв.

Арт стенен часовник от керамика – горещи тропически цветове за приятно настроение в кухнята, всекидневната или антрето! Поръчай онлайн.

1 налични

Описание

Арт стенен часовник – ръчно изработен от висококачествена керамика и ефектни цветни безоловни глазури. Гореща тропическа комбинация на огнени цветове! Малко екзотика за всекидневната, кухнята или антрето! Създайте си настроение!
Часовникът работи със стандартен часовников механизъм, който има окачалка за самия часовник. Работи с батерия 1,5V  AA, включена в цената. В комплект с подаръчна крафт кутия и хартия тишу. Завършен подаръчен вид!

Моделът на часовника позволява да бъде завъртян според вашите лични предпочитания! Завъртате механизма, върху който е окачалката и може да го закачите така, както на вас ще ви хареса повече!

Размери: ≈ 240 mm

Използвана е шамотизирана глина, която след изпичане е по-здрава от обикновената. Изпечен два пъти при висока температура от 930 и 1030 градуса, което прави глината още по-лека и здрава.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Часовникът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.