АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ РАБОТИ С ДОСТАВКА "ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ". ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19:30 ЧАСА

Талера “Митичен елен” – тракийска гравюра

115 лв.

Още един от серията ни луксозни подаръци, които изработваме в Рабтилница „Артикос“ – медна чиния с никелово покритие, в центъра с репродукция на тракийска фреска.

2 налични

Описание

Още един от серията ни луксозни подаръци, които изработваме в Рабтилница „Артикос“. Представлява кръгла талера, в центъра с художествена репродукция на митичен елентракийска гравюра.

Талерата е изработена чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед. Цялостно никелирана. 

Размери: ≈ d – 165 mm

Подходяща е за поднасяне в кутия като бизнес или протоколен подарък или при друг официален повод.
Цената включва кутията и дървената поставка.

Кутията е ръчно изработена от висококачествена изкуствена кожа в кафяв цвят, отвътре е облечена с тъмно кафяво кадифе. Върху капака на кутията е отпечатан релефен надпис “Thracian treasure Handmade souvenir Bulgaria”.

Размери на кутията: ≈ 210х210х35 mm

При желание талерата може да бъде изработена изцяло от мед без покритие, а също така е възможно след това да бъде цялостно посребрена или позлатена. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Талерата е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.