АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

Талера “Грифон“ – Над Сент Миклош

115 лв.

Сувенир – чиния, с елемент от съкровището на Кхан Аспарух – Над Сент Миклош. Подходящ фирмен или протоколен подарък, както и за подарък на друг официален повод.

2 налични

Описание

Талера “Грифон“ – Над Сент Миклош

Представлява кръгла талера, в центъра на която е апликирана художествена репродукция на ловна сцена „Ловец на кон стрелящ по пантера“- елемент от Над Сент Миклош-кото съкровище. Талерата е изработена чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед. Цялостно никелирана.

Размери: ≈ d – 165 mm

Подходяща е за поднасяне в кутия като бизнес или протоколен подарък или при друг официален повод.
Цената включва кутията.
Кутията е ръчно изработена от висококачествена изкуствена кожа в кафяв цвят, отвътре е облечена с тъмно кафяво кадифе. Върху капака на кутията е отпечатан релефен надпис “Thracian treasure Handmade souvenir Bulgaria”.

Размери на кутията: ≈ 210х210х35 mm

Към комплекта подарък получавате малък сертификат за ръчна изработка на английски език, който да бъде поставен зад трикольора.

При желание талерата може да бъде изработена изцяло от мед без покритие, а също така е възможно след това да бъде цялостно посребрена или позлатена. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Подаръкът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.