АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА!

Сахан “Чипровски”, кръгъл

145 лв.

Представлява ръчно изработен кръгъл сахан, художествена репродукция с елементи на утварен съд от чипровската златарска школа, в комплект с кутия от кожа. Подаръкът е подходящ за поднасяне като протоколен подарък, бизнес подарък или при друг официален повод.

1 налични

Описание

Сахан “Чипровски”, кръгъл

Представлява ръчно изработен кръгъл сахан, художествена репродукция с елементи на утварен съд от чипровската златарска школа, богато украсен с древно-тракийски мотиви и животни. Изработена е чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед. Цялостно никелиран.

Размери: ≈ d – 130 mm, h /дълбочина/ ≈ 25 mm

Подходящ е за подарък, поднесен във формата на плакет в стилна, ръчно изработена кутия.
Цената включва кутията.
Кутията е ръчно изработена от висококачествена изкуствена кожа в кафяв цвят, отвътре е облечена с тъмно кафяво кадифе. Върху капака на кутията е отпечатан релефен надпис “Thracian treasure Handmade souvenir Bulgaria”.

Размери на кутията: ≈ 150 х 150 mm, h /дълбочина/ ≈ 35 mm

Към комплекта подарък получавате малък сертификат за ръчна изработка на английски език, който да бъде поставен зад трикольора.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Подаръкът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.