АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 19 ЮНИ - СЪБОТА, ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ! ЗАПОВЯДАЙТЕ В ПОНЕДЕЛНИК, 21 ЮНИ! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЪЩО ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ ТОГАВА!

Плакет – Ритон „Амазонка с воал“

165 лв.195 лв.

Луксозна репродукция на ритон от Панагюрското съкровище. Изработен от мед и цялостно позлатен под формата на плакет върху дърво.

Изчистване

Описание

Художествена репродукция на елемент от Панагюрско златно съкровище – ритон. Обемна пластика, изработена чрез художествена галванопластика и масивна ръчно кована мед, цялостно позлатена. Положена върху стилен дървен плакет, обработен със смоли и лакове.

Изключително подходящ за бизнес подарък или друг тип официален повод, поднесен в луксозна кутия от изкуствена кожа и кадифе. Бихте могли да закупите и само плакета, без кутията. Изберете вашето предпочитание от бутона по-горе, до снимката на продукта. Дървената стойка е включена в цената, без значение дали поръчвате в комплект с кутия или без.

Панагюрското златно съкровище е едно от най-популярните тракийски съкровища. Повече информация за него може да прочетете в нашия БЛОГ.

Размери: ≈ 135х205 мм

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете кутия

Без кутия, Луксозна кутия от кожа

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.