АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 3, 4 И 5 МАЙ ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА ОТ 10 ДО 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН ЩЕ СЕ ИЗПРАЩАТ СПРЯМО ГРАФИЦИТЕ НА КУРИЕРИТЕ.

Плакет „Войн в атака“ – Панагюрско

130 лв.160 лв.

Луксозен бизнес и протоколен подарък – елемент от амфората от Панагюрското съкровище.

Изчистване

Описание

Луксозен корпоративен подарък! Представлява овален плакет със стилизирана художествена репродукция на мъжка фигура – войн по идея на елемент от Амфора от Панагюрското златно съкровище, открито край Панагюрище, датиращо 4-3 в.пр.н.е.
Изработен чрез художествена галванопластика и масивна ръчно кована мед. Цялостно позлатен. Положен върху стилна дървена плакета, обработена със смоли и лакове.

Изключително подходящ за корпоративен подарък или друг тип официален повод, поднесен в луксозна кутия от изкуствена кожа и кадифе. Бихте могли да закупите и само плакета, без кутията. Изберете вашето предпочитание от бутона по-горе, до снимката на продукта. Дървената стойка е включена в цената, без значение дали поръчвате в комплект с кутия или без.

Панагюрското златно съкровище е едно от най-популярните тракийски съкровища. Повече информация за него може да прочетете в нашия БЛОГ.

Размери: ≈ 130х170 мм

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете кутия

Без кутия, Луксозна кутия от кожа

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.