АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Оброчна плоча „Трите грации“

545 лв.940 лв.

Бизнес подаръци с тракийски мотиви – ръчно изработени от мед, с различно покритие. Оброчна плоча „Трите грации“ е налична с месингово покритие и цялостно позлатена. Изберете предпочитания от вас вариант от бутона отдолу.

Изчистване

Описание

Луксозни подаръци с тракийски мотиви от Работилница „Артикос“!

Художествена репродукция на тракийска оброчна плоча „Трите нимфи“. Изработена чрез художествена галванопластика и масивна ръчно кована мед. Цялостно месингована. Положена върху стилна дървена плакета обработена със смоли и лакове.

Трите нимфи – Наяди били пазителки на целебните минерални извори на древното тракийско светилище Аква Калиде /горещи води/ край Бургас. Като Нимфи на изворите и природате те символизират добротата, красотата и вечно младото начало на живота. Легендата разказва, че девойките съгрешили и не опазили чистотата, заради което боговете се разгневили и ги вкаменили.

Древните тракийци са изработвали такива плочи в знак на благодарност към боговете или за да помолят за помощ. Давали са “оброк” – т.е. дарявали са дар. Често в наши дни оброчна плоча се бърка с вид надгробен камък или друг вид плоча, свързана със смъртта.

Размери: 290х380 mm

Подходяща е за окачване на стена или подарък, поднесен като плакет в луксозна кутия. Възможно е да бъде допълнително изработена, според желанието ви.

При желание и по поръчка плочата може да бъде изработена само от мед без покритие, а също така е възможно да бъде цялостно месингована или посребрена. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания, за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Оброчната плоча е ръчно изработена в Работилница “Артикос”.

Още луксозни бизнес подаръци с тракийски мотиви разгледайте в категория “Бизнес подаръци“.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Златно, Месинг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.