АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Оброчна плоча “Бог Дионис”

1,250 лв.

Ръчно изработена оброчна плоча с образа на бог Дионис. Позлатена.

1 налични

Описание

Представлява плакет – художествена репродукция на антична мраморна оброчна плоча на бог Дионис открита край с.Кирилово, Старозагорско. Датираот II-III век. Дионис в древна Гърция, Бакхус и Либер в древния Рим. Наричан е Загрей в Тракия, Сабазий във Фригия. Това е тракийски бог на възраждащата се и умиращата природа, на лозарството, виното и веселието.
Плочата е изработена чрез
художествена галванопластика и ръчно кована мед. Гърбът е облицован с кожа, с възможност за окачване на стена. Плочата е посребрена и след това цялостно позлатена.

Размери: ≈ 260 х 420 mm

Подходяща е за окачване на стена или подарък, поднесен като плакет в ръчно изработена кутия, която може да бъде допълнително изработена, според желанието ви.


При желание и по поръчка плочата може да бъде изработена само от мед без покритие, а също така е възможно да бъде цялостно месингована или посребрена. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания, за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Оброчната плоча е ръчно изработена в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.