АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Плакет-талера “Веселба”

435 лв.

Ръчно изработен от мед подарък, подходящ за декорация за заведение, бар, пъб, хижа, вила и т.н.

Изчерпан

Описание

Медна талера, представлява художествена репродукция на сцена от стара пивница. Изработена е от художествена галванопластика и ръчно кована мед. Положен на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове и с възможност за окачане на стена.
Размери: d – ≈ 395 mm

Подходяща за декорация за заведение, битово или друг тип пъб, и стилен акцент в битова стая или битов кът вкъщи, хижа или вила..


При желание талерата може да бъде изработена изцяло от мед и след това да бъде цялостно никелирана, месингована, посребрена или позлатена. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал. Свържете се с нас относно цена и срок на изработка.


Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Талерата е ръчно изработена в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.