АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Плакет “Жар-птица”

175 лв.

Луксозен подарък “Жар-птица” – символ на прераждането и възраждането за нов живот, независимо от трудностите.

2 налични

Описание

Авторска пластика “Жар-птица”, изработена от Асен Паунов – единият от основателите на Работилница “Артикос”. Символизира вечния живот, прераждането и силата да се възраждаме за живот, независимо от случващото се. Изработена е от художествена галванопластика и ръчно кована мед и е цялостно позлатена. Поставена върху масивно дърво – липов панел, обработено с изцяло натурални масла, които предпазват от влага и вредители. За окачане на стена.

Подходящ подарък за бизнес партньори, колеги, шефове.

Размери: ≈ 200 х 290 mm

Подходяща е за окачване на стена или за подарък, поднесен във формата на плакет в стилна, ръчно изработена кутия по поръчка.

При желание обковът може да бъде изработен изцяло от мед без покритие, а също така е възможно след това да бъде цялостно никелиран или месингован. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.