АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Плакет “Дървото на Живота”

185 лв.240 лв.

Луксозен подарък “Дървото на Живота”, ръчна изработка, меден обков, вариант и с позлата. Подходящ подарък за сватба, за семейство, за дома. За да проверите цена и наличност за различните варианти, натиснете бутона “Изберете покритие”.

Описание

Авторска пластика “Дървото на Живота”, изработена от Асен Паунов – единият от основателите на Работилница “Артикос”. Символизира сливането на мъжкото и женското начало, от което се ражда новият живот; пребъдването на рода и вечния живот. Изработена е от художествена галванопластика и ръчно кована мед, във вариант и с допълнително позлатяване. Поставена върху масивно дърво – липов панел, обработено с изцяло натурални масла, които предпазват от влага и вредители. За окачане на стена.

“Дървото на Живота” е подходящ подарък за двойка, за семейство, за сватба или годишнина от сватба, за нов дом – с пожелание рода да пребъде, да са здрави корените и да се издигат нависоко клоните!

Размери: ≈ 210 х 260 mm

Подходяща е за окачване на стена или за подарък, поднесен във формата на плакет в стилна, ръчно изработена кутия по поръчка.

При желание обковът може да бъде изработен изцяло от мед без покритие, а също така е възможно след това да бъде цялостно никелиран или месингован. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете Покритие

Златно, Меден обков

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.