АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 3, 4 И 5 МАЙ ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА ОТ 10 ДО 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН ЩЕ СЕ ИЗПРАЩАТ СПРЯМО ГРАФИЦИТЕ НА КУРИЕРИТЕ.

„Дървото на живота“

98 лв.

Оригинален подарък подходящ както за мъж, така и за жена, за годишнина, рожден ден, нов дом. Паното е стилен подарък и за бизнес партньори, за декорация в офис, ателие, салон.

1 налични

Описание

Пано от дърво – мура, върху което е поставена месингова обемна пластика. Дървото носи символиката на родословието и рода, на корените, на устойчивостта, стабилността и здравината. Освен, че е красиво допълнение за всеки интериор, паното може да бъде подарено и с пожелание устоите на семейството да са здрави и рода да пребъде. Чудесен подарък за семейство, за нов дом, за сватба, за годишнина; стилно допълнение за офис или кабинет.

Размери: 15 x 35 см

Дърворезбарството е един от най-древните занаяти по нашите земи. За изработка на качествени произведения със и чрез дърворезба се използва само добре изсъхнала дървесина. В майсторските ръце, длетата придават изящни форми на дървото, което носи уют и топлина. Щастливи сме, че и днес има майстори, които съхраняват този занаят и радват очите ни с майсторските изработки!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Паното е ръчно изработено, което го прави уникално само по себе си. Възможно е да има минимална разлика между снимката и реалната изработка.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.