АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА! ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА!

Плакет “Стара възрожденска къща”

55 лв.

Оригинален български сувенир – меден плакет с изображение на стара българска възрожденска къща. Върху дърво, за окачане на стена.

1 налични

Описание

Оригинален ръчно изработен български сувенир! Обемна гравюра, художествена репродукция на стара българска възрожденска къща. Изработена е чрез художествена галванопластика и ръчно кована мед. Положена на дървена плоскост, обработена със смоли и лакове и с възможност за окачане на стена.
Размери: ≈ 170 х 160 mm

При желание може да бъде изработен изцяло от мед, а след това да бъде цялостно никелиран, месингован, посребрен или позлатен. Ние не използваме фолиа, бои или лакове, за да имитираме посребреност или позлата! Финалният слой се добавя галванично с реален метал.

Ако имате въпроси или специални изисквания за изработка по ваше желание, моля да използвате Формата за запитване и ние с удоволствие ще откликнем.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Плакетът е ръчно изработен в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.