АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА! ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕНА и НА 1 АВГУСТ - НЕДЕЛЯ, МЕЖДУ 11 И 18 ЧАСА! ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Бронзова пластика „Св. Георги“

156 лв.196 лв.

Стилна пластика – Св. Георги Победоносец. Подходящ подарък за имен ден, за полицай, за военен, за всеки мъж – да придобие силата на воина! Изберете от бутона предпочитания от вас вариант – в комплект със или без кутия.

Изчистване

Описание

Статуетка от бронз – Св. Георги, върху постамент от зелен мрамор. Възможност да бъде закупена и в комплект с луксозна кутия от червено кадифе.

Св. Георги почитаме на 6 май и е един от най-тачените светци, символ на победата на доброто над лошото. Подходящ подарък както за някой, който носи името на светеца, така и за всеки, работещ в системата на МВР, тъй като 6 май е и професионален празник на българската армия.

Размер на пластиката: ≈ 15 см
Размер на кутията: ≈ 20 / 18 / 7 см

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Допълнителна информация

Изберете кутия

Луксозна кутия от кадифе, Без кутия

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.