АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА!

Бронзова пластика “Бог Хелиос”

240 лв.290 лв.

Бронзова пластика с образа на древния тракийски бог Хелиос – богът на Слънцето. Възможност да бъде закупена в комплект с кутия.

Описание

Бронзова пластика, изобразяваща древния тракийски бог на Слънцето – Хелиос. Това е един от най-силните тракийски богове, един от най-почитаните, защото траките са почитали Слънцето като изключителна сила и много от ритуалите им са свързани именно с него. Древния прабългарски календар също е слънчев и обявен от ЮНЕСКО за най-точния и най-стария в света, откриван до момента. Статуетката е поставена върху стилен зелен мрамор. Възможност да бъде закупена и в комплект с луксозна кутия от червено или тъмно зелено кадифе, според наличностите.

Подходящ подарък за спортисти, но и не само – за всеки, за който победата е важна и бихте искали чрез тази бронзова статуетка да му я пожелаете!

Размер на пластиката: ≈ 19 см
Размер на кутията: 18 / 21 / 8 см

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Допълнителна информация

Изберете кутия

Луксозна кутия от кадифе, Без кутия

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.