АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Подложка за лъжица с овца “България”

25 лв.

Супер весел и практичен сувенир от България! Керамична подложка за лъжица за готвене с овца и надпис “BULGARIA”. Поръчай онлайн или посети магазина в София!

Описание

Оригинален и весел сувенир от България!

Подложка за лъжица за готвене, ръчно изработена от керамика. Декорирана с изплезена овца в средата и надпис “BULGARIA”. А в края мозаечна рамка в различни цветови комбинации придава чудесен завършен вид. В горния край с дупка за окачане на стената – така се превърща с чудесна декорация на кухнята, докато не се използва! Размерът е съобразен така, че да бъде удобен и за поставяне на по-широки пособия от типа на шпатулка, черпак или решетъчна лъжица.

От бутона до снимката изберете предпочитаната цветова комбинация. Ако е налична – може да поръчате, а ако в момента е изчерпана – може да направите запитване и да уточним срок за изработка.

Всяка поставка за лъжица е ръчно изработена от шамотизирана глина. Шамотът е материал, който се добавя в глината, за да я направи по-устойчива и здрава. Използваната глазура за покритие не съдържа олово, абсолютно БЕЗВРЕДНА е и може да влиза в контакт с хранителни продукти. Керамичната лъжица е изпечена два пъти при висока температура – веднъж от 960 градуса, и втори път с глазура при 1040 градуса. Това я прави по-лека и много по-здрава.

Размер:  ≈ ширина: 90 mm ; дължина: 170 mm

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина!

Всички подложки за лъжици за ръчно изработени в Работилница “Артикос”.

Допълнителна информация

Изберете цвят

В бяло, В зелено, В лилаво, В оранжево, В синьо, В червено

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.