АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Подложка за лъжица “Петел”

25 лв.

Подложка за лъжица от керамика, ръчно изработена. Декорирана с петел и мозаечна рамка. С дупка за окачане на стена! Супер подарък за кухня и домакиня!

7 налични

Описание

Подложка за лъжица за готвене, ръчно изработена от керамика. Декорирана с весел петел в средата и мозаечна рамка в различни цветови комбинации. Ако имате предпочитание към определен цвят, направете запитване или направете поръчка и ще уточним в последствие. В горния край с дупка за окачане на стената – така се превърща с чудесна декорация на кухнята, докато не се използва! Размерът е съобразен така, че да бъде удобен и за поставяне на по-широки пособия от типа на шпатулка, черпак или решетъчна лъжица.

Всяка поставка за лъжица е ръчно изработена от шамотизирана глина. Шамотът е материал, който се добавя в глината, за да я направи по-устойчива и здрава. Използваната глазура за покритие не съдържа олово, абсолютно БЕЗВРЕДНА е и може да влиза в контакт с хранителни продукти. Керамичната лъжица е изпечена два пъти при висока температура – веднъж от 960 градуса, и втори път с глазура при 1040 градуса. Това я прави по-лека и много по-здрава.

Размер:  ≈ ширина: 90 mm ; дължина: 170 mm

Внимание! Всяка подложка за лъжица наистина е уникална като цветови комбинации. Възможно е не всички от снимките да са налични. Но е възможно и да има други, които не са снимани 🙂 Направете  запитване и ще уточним!

Всички подложки за лъжици за ръчно изработени в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.