АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Керамична рибка – подложка за лъжица, свещник, декорация

15 лв.

Подложка за лъжица – керамична рибка! Но също свещник, пепелник, малка чинийка за ядки, за поставяне на пръстени и обици или просто за декорация!

4 налични

Описание

Ръчно изработена керамична рибка подложка за лъжица за готвене, свещник, за пръстени и обици, пепелник, ядки… или просто за декорация! Може да я ползвате за толкова много неща! Цветна рибка за настроение, късмет, пари, символизираща и “духовната храна” и християнството. Един подарък наистина с много предназначения!

Всяка рибка е ръчно изработена от шамотизирана глина. Шамотът е материал, който се добавя в глината, за да я направи по-устойчива и здрава. Използваната глазура за покритие не съдържа олово, абсолютно БЕЗВРЕДНА е и може да влиза в контакт с хранителни продукти. Керамичната рибка е изпечена два пъти при висока температура – веднъж от 960 градуса, и втори път с глазура при 1040 градуса. Това я прави по-лека и много по-здрава.

Размер:  ≈ ширина: 90 mm ; дължина: 170 mm

Внимание! Всяка рибка подложка за лъжица наистина е уникална като цветови комбинации. Възможно е не всички от снимките да са налични. Но е възможно и да има други, които не са снимани 🙂 Направете  запитване и ще уточним!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.