АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Керамична камбанка “Пиле”

22 лв.

Ръчно изработена керамична камбанка с пиле! Цветна и артистична, оригинална декорация за къщата! Разклатете я и пилето ще “запее” със звънкия си глас!

7 налични

Описание

Ръчно изработена керамична камбанка с пиле. Артистична, цветна, чудесна декорация за дома, къщата, вилата! С керамично топче отвътре. Разклатете камбанката и пилето ще “запее”! 😉 Пилетата са в няколко различна цвята: червен, бял, зелен, син. Като коментар в поръчката напишете кой цвят искате или ще се свържем с вас, за да уточним по телефона.

Всяка камбанка е ръчно изработена от шамотизирана глина. Шамотът е материал, който се добавя в глината, за да я направи по-устойчива и здрава. Използваната глазура за покритие не съдържа олово, абсолютно БЕЗВРЕДНА. Всяка камбанка е изпечена два пъти при висока температура – веднъж от 960 градуса, и втори път с глазура при 1040 градуса. Това я прави по-лека и много по-здрава.

Размер:  ≈ ширина: 90 mm ; дължина: 170 mm

Внимание! Всяка керамична камбанка е наистина уникална. Възможна е малка разлика между снимката и наличните в момента по отношение на клюна, опашката и точната форма на тялото на пилето.

Всички керамични камбанки са ръчно изработени в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.