АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Керамичен свещник “Сърце”

12 лв.

Керамичен свещник във формата на сърце в уникални цветове! Чудесен подарък за Коледа! Малък символичен подарък, с който ще усмихнете любим човек!

20 налични

Описание

Керамичен свещник Сърце в уникални цветове, ръчно изработен от глина и безвредни глазури! Може да бъде използван още за пръстени и обици, пепелник, ядки… или просто за декорация! Чудесен подарък за Коледа, с който да внесете уют във всеки дом! В комплект с малка чаена свещ. Всяко сърце е абсолютно уникално и при изработка на следващо в същите цветове със сигурност няма да е същото! Ефектните глазури, които използваме правят всяко изделие различно и уникатно!

Този керамичен свещник е много подходящ за поднасяне като малък символичен подарък или като допълнение към основен подарък! Чудесна идея за Коледа, за “Тайния дядо Коледа” / Secret Santa , или дори без повод, просто за да усмихнете любим човек! Още идеи за подарък за Коледа вижте ТУК! Може да направите страхотна комбинация с някоя от нашите ръчно изработени Коледни топки от вълна!

Всяко сърце е ръчно изработено от шамотизирана глина. Шамотът е материал, който се добавя в глината, за да я направи по-устойчива и здрава. Използваната глазура за покритие не съдържа олово, абсолютно БЕЗВРЕДНА е и може да влиза в контакт с хранителни продукти. Всеки керамичен свещник е изпечен два пъти при висока температура – веднъж от 960 градуса, и втори път с глазура при 1040 градуса. Това го прави по-лек и много по-здрав.

Размер:  ≈  90 mm x 100 mm

Внимание! Всеки свещник  наистина е уникален и евъзможно не всички от снимките да са налични. Но е възможно и да има други, които не са снимани 🙂 Направете  запитване и ще уточним! Възможно е по поръчка да бъде изработен такъв, който не е наличен в момента! Ще се радваме да откликнем на вашите въпроси и персонални желания!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.