АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Керамичен ангел светилник

55 лв.

Всеки ангел е с индивидуален дизайн и уникатен като изработка! Макар със сходни цветове и декорация, всеки се скулпурира отделно, не се използват калъпи. Като коментар към поръчката напишете какъв искате да поръчате. Наличните в момента са:
– тъмно син със звезди
– червен с голямо сърце
– червен с два кръга и сърце
– седефен с кръгове и малки сърца отстрани

4 налични

Описание

Керамичен ангел светилник изцяло ръчно изработен, с уникатен дизайн! С допълнителна подложка за повече удобство и безопасност при запалена свещ вътре. Чудесна декорация за дома, офиса, ателието, за всяко работно място –  създайте повече уют и поканете Светлината при вас! В комплект с кутия – завършен подаръчен вид!

Ангелите са символ на закрила, носят хубава положителна енергия и са подходящ подарък за всякакъв повод, за всеки човек! Когато на тъмно бъде запалена свещ вътре всеки ангел свети уникално и светлината се отразява на околните стени, което създава още по-приятно усещане!

Внимание! Когато вътре гори свещ, ангелите стават много горещи и не бива да се пипат с ръка! Има опасност от изгаряне! Ако е необходимо да го преместите, загасете свещта и изчакайте или хванете леко за подложката.

Този керамичен свещник е много подходящ за поднасяне като малък символичен подарък с недвусмислено послание или като допълнение към основен подарък! Чудесна идея за Коледа, за “Тайния дядо Коледа” / Secret Santa , или дори без повод, просто за да усмихнете любим човек! Още идеи за подарък за Коледа вижте ТУК! Може да направите страхотна комбинация с някоя от нашите ръчно изработени Коледни топки от вълна!

Всеки ангел е ръчно изработен от шамотизирана глина. Шамотът е материал, който се добавя в глината, за да я направи по-устойчива и здрава. Използваната глазура за покритие не съдържа олово, абсолютно БЕЗВРЕДНА е и може да влиза в контакт с хранителни продукти. Всеки керамичен свещник е изпечен два пъти при висока температура – веднъж от 960 градуса, и втори път с глазура при 1040 градуса. Това го прави по-лек и много по-здрав.

Размер:  ≈  височина 170 mm x диаметър 130 mm

Внимание! Всеки свещник  наистина е уникален и евъзможно не всички от снимките да са налични. Но е възможно и да има други, които не са снимани 🙂 Направете  запитване и ще уточним! Възможно е по поръчка да бъде изработен такъв, който не е наличен в момента! Ще се радваме да откликнем на вашите въпроси и персонални желания!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.