АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА! ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА!

Малка фруктиера “Оранжево с тъмен метал”

35 лв.

Малка квадратна керамична фруктиера в портокалово оранжево и тъмен метал! Уникатна ръчна изработка! Подходяща за плодове, бисквити, декорация!

1 налични

Описание

Квадратна керамична фруктиера в оранжево и тъмен метал! Изцяло ръчно изработена от шамотизирана глина. Шамотът е материал, който се добавя в глината, за да я направи по-устойчива и здрава. Използваната глазура за покритие на чинията не съдържа олово, абсолютно БЕЗВРЕДНА е и може да влиза в контакт с хранителни продукти. Изпечена е два пъти при висока температура – веднъж от 960 градуса, и втори път с глазура при 1040 градуса. Това я прави по-лека и много по-здрава. По-голямата част от долната страна на чинията не е глазирана.

Функционалност! -> Фруктиерата е подходяща за декорация, за плодове, ядки, бисквити. Препоръчваме да се измива на ръка без абразивни препарати, които биха могли да наранят глазурата и да развалят външния й вид.

Всички изделия от серията са подходящ подарък за чужденци, но и за българи, разбира се! Чудесен подарък за дом, за всяка жена, за спомен от България, за офис или декориране на ателие, фризьорски или козметичен салон, кабинет, стая за гости / хотелска стая, фоайе на хотел или къща за гости. Красив акцент, който ще впечатли!

Уникат! -> Всяка керамична фруктиера е сама по себе си уникат и практически не е възможна изработката на идентична такава.

По поръчка -> При желание е възможна изработка по поръчка на толкова броя, колкото пожелаете. Но имайте пред вид, че няма как да са 100% еднакви – ще бъдат запазени размерът, формата, цветовете и основната линия на декорацията.

Ако желаете същата фруктиера да бъде изработена в други цветове, направете Запитване чрез бутона.

Размер: 190 х 190 mm, дълбочина: ≈ 50 mm

Дизайн -> При изработката на цялата серия керамични чинии, купи и фруктиери се постарахме да създадем дизайн, в който да вплетем автентичния мотив от традиционните български дантели заедно с модерното излъчване на наситените цветни глазури.

Разгледайте и другите ни подаръци от керамика ТУК. Магнити за хладилник може да разгледате ТУК.

Чинията е ръчно изработена в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.