АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Декоративна чиния “На червени точки”

30 лв.

Арт керамика – чиния декорирана с по-малки и по-големи червени точки! Абсолютен уникат! Размер: диаметър 20см, дълбочина – 2,5см.

Изчерпан

Описание

Арт керамика – чиния декорирана с по-малки и по-големи червени точки. Изцяло ръчно изработена от шамотизирана глина. Шамотът е материал, който се добавя в глината, за да я направи по-устойчива и здрава. Използваната глазура за покритие на чинията не съдържа олово, абсолютно БЕЗВРЕДНА е и може да влиза в контакт с хранителни продукти. Чинията е изпечена два пъти при висока температура – веднъж от 960 градуса, и втори път с глазура при 1040 градуса. Това я прави по-лека и много по-здрава. По-голямата част от долната страна на чинията не е глазирана.

Функционалност! -> Чинията е подходяща за декорация, за плодове, ядки, бисквити. Препоръчваме да се измива на ръка без абразивни препарати, които биха могли да наранят глазурата и да развалят външния й вид.

Всички изделия от серията са подходящ подарък за чужденци, но и за българи, разбира се! Чудесен подарък за дом, за всяка жена, за спомен от България, за офис или декориране на ателие, фризьорски или козметичен салон, кабинет, стая за гости / хотелска стая, фоайе на хотел или къща за гости. Красив акцент, който ще впечатли!

Уникат! -> Всяка декоративна керамична чиния е сама по себе си уникат и практически не е възможна изработката на идентична такава.

По поръчка -> При желание е възможна изработка по поръчка на комплект от толкова броя, колкото пожелаете. Но имайте пред вид, че няма как целият комплект да е съставен от 100% еднакви чинии – ще бъдат запазени размерът, формата, цветовете и основната линия на декорацията.

Ако желаете същата чиния да бъде изработена в други цветове, направете Запитване чрез бутона.

Размер: d ≈ 200 mm, дълбочина: ≈ 25 mm

Дизайн -> При изработката на цялата серия керамични чинии, купи и фруктиери се постарахме да създадем дизайн, в който да вплетем автентичния мотив от традиционните български дантели заедно с модерното излъчване на наситените цветни глазури.

Разгледайте и другите ни подаръци от керамика ТУК. Магнити за хладилник може да разгледате ТУК.

Чинията е ръчно изработена в Работилница “Артикос”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.