АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА!

“Ден и Нощ”

345 лв.

Ръчна дърворезба – Ден и Нощ. Пано за стена изработено от дърво – липа. Подходящ подарък за сватба, за семейство, за нов дом.

1 налични

Описание

Пано от дърво – липа, ръчна дърворезба. Представя идеята за светлината и мрака, но също и вечната любов – двете половини на едно цяло. Подходящ подарък за за нов дом, за семейство, за сватба, но и не само. Стилен акцент за всеки дом или офис.

Размери: ≈ 42 x 33 см

Дърворезбарството е един от най-древните занаяти по нашите земи. За изработка на качествени произведения със и чрез дърворезба се използва само добре изсъхнала дървесина. В майсторските ръце, длетата придават изящни форми на дървото, което носи уют и топлина. Щастливи сме, че и днес има майстори, които съхраняват този занаят и радват очите ни с майсторските изработки!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Паното е ръчно изработено, което го прави уникално само по себе си. Възможно е да има минимална разлика между снимката и реалната изработка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.