АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
НА 15 И 16.06 ГАЛЕРИЯТА НЯМА ДА РАБОТИ. М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

“Видение”

230 лв.

Ръчна дърворезба, стилизирано око. Символизира способността за видение, за свързване с невидимия свят. Чудесен подарък за йога студио например или друго място за подобен тип занимания.

1 налични

Описание

Ръчна дърворезба, стилизирано око. Материал – мура. Масивна ръчна изработка. Символизира способността за “видение”, за отваряне на сетивата към невидимия свят.
Чудесен подарък за всички, които имат интереси в тази сфера. Оригинален акцент за всеки офис, фоайе, студио за йога или друго помещение за подобен тип занимания.

Размери: ≈ 30 x 26 см

Дърворезбарството е един от най-древните занаяти по нашите земи. За изработка на качествени произведения със и чрез дърворезба се използва само добре изсъхнала дървесина. В майсторските ръце, длетата придават изящни форми на дървото, което носи уют и топлина. Щастливи сме, че и днес има майстори, които съхраняват този занаят и радват очите ни с майсторските изработки!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Паното е ръчно изработено, което го прави уникално само по себе си. Възможно е да има минимална разлика между снимката и реалната изработка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.