АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ОТ 2 ДО 4.03 ВКЛ. ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ НЯМА ДА РАБОТИ! ЗАПОВЯДАЙТЕ ОТНОВО НА 5, ОТ 10 ДО 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН, НАПРАВЕНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЩЕ СЕ ОБРАБОТВАТ НА 5.03 С ДОСТАВКА 6.03!

Кукерска маска с рога – дърворезба – голяма

215 лв.

Кукерска маска дърворезба, ръчна изработка. Кукерът гони злите сили, пази от уроки и лош късмет!Подарък както за българи, така и за чужденец.

1 налични

Описание

Кукерска маска дърворезба, ръчна изработка. За окачане на стена, пресъздава популярният български сувенир. Вярва се, че кукерът гони злите сили и пази от уроки! Често кукерска маска се окачва на входната врата или някъде близо до нея – така че да не пуска злото да влиза в дома!

Оригинален подарък както за българи, така и за чужденци.

Размери: 18 x 72 см

Материал: Липа

Дърворезбарството е един от най-древните занаяти по нашите земи. За изработка на качествени произведения със и чрез дърворезба се използва само добре изсъхнала дървесина. В майсторските ръце, длетата придават изящни форми на дървото, което носи уют и топлина. Щастливи сме, че и днес има майстори, които съхраняват този занаят и радват очите ни с майсторските изработки!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.