АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ДОСТАВЯТ СЪС СРОК 24 ЧАСА! ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА!

“Риба”

160 лв.

Красив подарък с много силни послания както за материално изобилие, така и за духовен мир. Дърворезба риба, пано за стена.

1 налични

Код: 11130009 Категория: Етикети: ,

Описание

Пано от дърво – мура, дърворезбовано ръчно с изобразена риба. Носи символиката на вярата, духовното развитие, но също от друга страна изобилието и плодородието, заради множеството хайвер, който изхвърля при размножаване. В Християнството думата “ихтис” на гръцки е акроним, който значи “Иисус Христос Божий Син Спасител”. Стилен акцент за всеки дом или офис. Подарък с голяма символика и силни послания.

Размери: ≈ 36 x 31 см

Дърворезбарството е един от най-древните занаяти по нашите земи. За изработка на качествени произведения със и чрез дърворезба се използва само добре изсъхнала дървесина. В майсторските ръце, длетата придават изящни форми на дървото, което носи уют и топлина. Щастливи сме, че и днес има майстори, които съхраняват този занаят и радват очите ни с майсторските изработки!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Паното е ръчно изработено, което го прави уникално само по себе си. Възможно е да има минимална разлика между снимката и реалната изработка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.