АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

“Роза” – дървопластика с месинг

180 лв.

Красива роза от месинг, вградена в дърво. Оригинален подарък както за личен, така и за бизнес повод. Поръчай онлайн, бърза доставка! Заповядайте и в галерията ни в София на ул.”Неофит Рилски”-36!

1 налични

Описание

Стилна дървопластика, масйторска ръчна изработка.  Красива Роза от месинг вградена в дървопластика от мура. Оригинален подарък, който със сигурност ще впечатли и ще се хареса! Подходящ както за лични поводи, така и за бизнес партньори и международни клиенти и приятели.

Размери: 17 x 44 см

Дърворезбарството е един от най-древните занаяти по нашите земи. За изработка на качествени произведения със и чрез дърворезба се използва само добре изсъхнала дървесина. В майсторските ръце, длетата придават изящни форми на дървото, което носи уют и топлина. Щастливи сме, че и днес има майстори, които съхраняват този занаят и радват очите ни с майсторските изработки!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Тази дървопластика е ръчно изработена и е уникална само по себе си. Възможно е да има минимална разлика между снимката и реалната изработка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.