АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБРАБОТВАТ С ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Бъклица с дърворезба

120 лв.

Ръчно изработена бъклица с майсторски издялана дърворезба! Уникален подарък за сватба, за кум, за всеки български дом и всеки чужденец!

От бутона изберете харесвания от вас модел! При избор, снимката ще се промени и ще покаже избрания модел!

Описание

Бъклица за вино с ръчно изработена дърворезба! Майсторска изработка на традиционна българска бъклица за вино и ракия. С ръчно издълбана с длета дърворезба, което прави изработката уникална! Рядко срещана в днешно време, когато всичко се изработва на машина… Усетете истинския дух на занаятчията!

Бъклицата е изработена от липово дърво, вътре е с пластмасов контейнер с вместимост 1000мл. Всяка бъклица е двойно дърворезбована – с еднаква украса и от двете страни.

От бутона до снимката изберете предпочитания от вас модел.

Дърворезбарството е един от най-древните занаяти по нашите земи. За изработка на качествени произведения със и чрез дърворезба се използва само добре изсъхнала дървесина. В майсторските ръце, длетата придават изящни форми на дървото, което носи уют и топлина. Щастливи сме, че и днес има майстори, които съхраняват този занаят и радват очите ни с майсторските изработки!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Допълнителна информация

Изберете модел

Бъклица "Безкрайност", Бъклица "Детелина", Бъклица "Плетеница", Бъклица "Слънце", Бъклица "Устрем", Бъклица "Хармония"

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.