АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Бъклица с дърворезба

70 лв.

Ръчно изработена бъклица с майсторски издялана дърворезба! Уникален подарък за сватба, за кум, за всеки български дом и всеки чужденец!

Изчистване

Описание

Бъклица за вино с ръчно изработена дърворезба! Майсторска изработка на традиционна българска бъклица за вино и ракия. С ръчно издълбана с длета дърворезба, което прави изработката уникална! Рядко срещана в днешно време, когато всичко се изработва на машина… Усетете истинския дух на занаятчията!

Бъклицата е изработена от липово дърво, вътре е с пластмасов контейнер с вместимост 0,700мл. Всяка бъклица е двойно дърворезбована – с еднаква украса и от двете страни.

От бутона до снимката изберете предпочитания от вас модел.

Дърворезбарството е един от най-древните занаяти по нашите земи. За изработка на качествени произведения със и чрез дърворезба се използва само добре изсъхнала дървесина. В майсторските ръце, длетата придават изящни форми на дървото, което носи уют и топлина. Щастливи сме, че и днес има майстори, които съхраняват този занаят и радват очите ни с майсторските изработки!

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Допълнителна информация

Изберете модел

Бъклица "Безкрайност", Бъклица "Слънце", Бъклица "Хармония"

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.