АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Мартеница от вълна за ръка – универсална

лв.

Ръчно изработена мартеница от вълна за ръка. Цена: 1,50лв за 1 брой. Добавете в Количката, за да видите точната сума.

50 налични

Описание

Ръчно изработена мартеница от вълна за ръка. В единия край има възел, с който се закопчава за другия край на мартеницата. Ако е дълга, може да завържете допълнителен възел, а остатъка да отрежете. Така размерът става почти универсален. Изработва се в 5 варианта: 1- с преобладаващ червен цвят; 2- с преобладаващ бял цвят; 3- червено, бяло, зелено; 4- червено, бяло, синьо; 5- червено, бяло, жълто. При поръчка като коментар отбележете предпочитания от вас вариант. Всяка мартеница е опакована в пликче с етикет.
Мартеницата е подходящ подарък за близки, роднини, колеги и бизнес партньори.
Размер: ≈ 23см

Мартеницата е традиционен български символ, който се подарява за здраве на 1-ви март. Колкото е по-истинска, от естествени материали, с хубави цветове, изработена ръчно и с любов – толкова е по-силна енергията й! Предвестник е на идващата пролет и обновяването на живота. Когато видите първия щъркел или лястовица или цъфнало плодно дръвче – мартеницата се закичва на дръвчето, за да бъде плодовито и годината изобилна.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Мартеницата е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.