АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА! ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Коледни топки с вълна „Снежинка“ – малки

лв.12 лв.

Оригинален коледен подарък – ръчно изработена топка с натурална вълна!

Изчистване
Код: 070106 09 Категория: Етикети: , ,

Описание

Тази година изберете оригинални коледни подаръци – ръчно изработени коледни топки! Основата е от стиропор, а декорацията е от 100% натурална вълна. Не са чупливи и са подходящи за малки деца или ако имате котка вкъщи 🙂

Всяка е уникална сама за себе си. Имайте пред вид, че ако поръчате, със сигурност ще има разлики между тази топка от снимката и тази, която ще получите, но разликата ще бъде в рамките на допустимото и идеята ще бъде запазена. Всяка топка има по една снежинка от двете страни. Топката с Канатица е с този символ и от двете страни. Канатицата е древен символ, пазител на рода и семейството. Показва сливането на мъжкото и женското и създаването на поколение, което да продължи рода.

Препоръчваме ви да комбинирате с останалите ни предложение за коледна украса! За най-добър ефект изберете по няколко топки от всеки размер, като най-големите поставите на най-долните клонки на елхата, а най-малките – най-отгоре! И не пропускайте – Коледната звезда на върха на елхата! Разгледайте всичките ни предложения за Коледа – ТУК!

Предлагаме изработка на персонализирани топки със стилизирано лого на вашата фирма/ организация. Ако логото е с много детайли обаче, не би могло да бъде пресъздадено. Изпратете ни запитване на мейла с прикачен файл на вашето лого/знак, който искате да изработим, като добавите желаното количество, цвят и други предпочитания. Ще изготвим индивидуална оферта спрямо тях.

За да направите поръчка от бутона до снимката изберете вариант Без кутия или Стилна кутия от картон. Като коментар към поръчката напишете кой модел топка искате. Възможно е да нямаме в наличност избраната от вас – тогава тя ще бъде изработена в рамките на 3-5 дни. Това ще бъде уточнено, когато се свържем с вас за потвърждение на поръчката.

Размер: d ≈ 7см

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Допълнителна информация

Изберете кутия

Без кутия, Стилна кутия от картон

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.