АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ФИЗИЧЕСКАТА ГАЛЕРИЯ Е ОТВОРЕНА МЕЖДУ 10 И 19 ЧАСА. ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН СЕ ОБСЛУЖВАТ СЪС СРОК НА ДОСТАВКА 24 ЧАСА!

Коледни топки с вълна „Спирала“ – малки

лв.10 лв.

Оригинални ръчно изработени коледни топки за украса и подарък! Възможност за комплект с подаръчна кутия. Изберете предпочитания от вас вариант – само топка или топка с кутия, от бутона отдолу „Изберете кутия“ и ще се визуализира съответната цена за един брой.

Изчистване

Описание

Ръчно изработени коледни топки със 100% натурална вълна! Основата е от стиропор и не е лесно чуплива.

Всяка е уникална сама за себе си. Имайте пред вид, че ако поръчате, със сигурност ще има разлики между тази топка от снимката и тази, която ще получите, но разликата ще бъде в рамките на допустимото и идеята ще бъде запазена.

Препоръчваме ви да комбинирате с останалите ни предложения за коледна украса! За най-добър ефект изберете по няколко топки от всеки размер, като най-големите поставите на най-долните клонки на елхата, а най-малките – най-отгоре! И не пропускайте – Коледната звезда на върха на елхата! Разгледайте всичките ни предложения за Коледа – ТУК!

Предлагаме изработка на персонализирани топки със стилизирано лого на вашата фирма/ организация. Ако логото е с много детайли обаче, не би могло да бъде пресъздадено. Изпратете ни запитване на мейла с прикачен файл на вашето лого/знак, който искате да изработим, като добавите желаното количество, цвят и други предпочитания. Ще изготвим индивидуална оферта спрямо тях.

За да направите поръчка от бутона до снимката изберете вариант Без кутия, ако желаете само топка или Стилна кутия от картон, ако желаете да получите топката опакована със стилна кутия в тъмно зелен цвят. Като коментар към поръчката напишете кой модел топка искате. Възможно е да нямаме в наличност избраната от вас – тогава тя ще бъде изработена в рамките на до 3 дни. Това ще бъде уточнено, когато се свържем с вас за потвърждение на поръчката.

Размер: d ≈ 7см

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Допълнителна информация

Изберете кутия

Без кутия, Стилна кутия от картон

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.