АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА "ВИЖ ПО КАТЕГОРИЯ". ТЪРСАЧКАТА В САЙТА НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО, РАБОТИМ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМА!

Творчески комплект “Кукерска маска”

55 лв.

Творчески комплект за изработка на кукерска маска! Оригинален подарък за дете, с който да събудите интереса у него към българските традиции! Маската е подходяща за носене на лице и с нея може да се яви на кукерски фестивал или училищен конкурс.

1 налични

Описание

Представяме ви творчески комплект за изработка на Кукерска маска. Съдържа всички необходими материали за работа – основа, елементи за декорация, текстилно лепило и инструкция за работа. Всичко това опаковано в практична кутия!

Според наличностите ще ви бъде предложен цвят на основния плат – черен, кафяв, сиво-черен, бежов, бежов меланж. За изработката бихте могли да ползвате и пистолет за лепене с топъл силикон, но съветваме да не оставяте децата да работят сами с него! Като краен резултат ще получите кукерска маска с приблизителни размери 35 х 45 см, която може да бъде поставяна на лицето и използвана по време на различни фестивали и конкурси.

Комплектът е подходящ за деца над 10-11 години, но имайте предвид, че сръчността на всяко дете е индивидуална. Комплектът е подходящ за работа в групи в училище, занималня или творческа работилница. При интерес от страна на училищни групи, които имат нужда от по-голям брой комплекти, свържете се с нас, за да изготвим индивидуална ценова оферта.

Още за комплекта за изработка на кукерска маска може да прочетете ТУК.

Комплектът за изработка на Кукерска маска е ръчно подготвен от нас в Работилница “Артикос”. Надяваме се чрез него да събудим интереса у по-малките към българските традиции.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.