АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
HANDMADE ARTS, SOUVENIRS and GIFTS

Език:

М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36

Свитък с мисъл на Петър Дънов

лв.

“За каквото мисли човек, такъв става.” Окачете на видно място свитъка с мисъл на Учителя и я прочитайте често, за да настроите мислите си на по-високо ниво и за да повлияете положително живота и личното си развитие.

10 налични

Код: 070103 07 Категория: Етикети: ,

Описание

Ръчно пирографиран свитък с мисъл на учителя Петър Дънов. Представлява плакет, във формата на свитък, изработен от дърво и канапена връзка.

Както и самият Петър Дънов казва: “За каквото човек мисли, това става.”. Окачете свитъка на видно място и често прочитайте написаното. Така ще настроите мислите си на нужното по-високо ниво, което ще повлияе положително живота ви и личното ви развитие.

Размер на свитъка, без връзката: 10х12см

Цената е за един брой. При поръчка като коментар напишете номера на свитъка, който желаете да получите. Ако желаете да поръчате повече от един, добавете желания брой в кошницата и избройте всички номера.

Внимание!
Моля, имайте пред вид, че всеки свитък абсолютно уникален сам за себе си, тъй като е ръчно пирографиран и е възможно да има разлика в снимката и реалния свитък, който ще получите.
Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Свитъкът е ръчно изработен в Работилница “Артикос”

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.