АРТ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СУВЕНИРИ и ПОДАРЪЦИ
GO TO → EN
М А Г А З И Н - Г А Л Е Р И Я

София, ул."Неофит Рилски“ №: 36 тел. 0888 10 52 53

НА 9 АВГУСТ - НЕДЕЛЯ, ГАЛЕРИЯТА ЩЕ БЪДЕ ОТВОРЕНА МЕЖДУ 11 И 17 ЧАСА. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Кутийка за бижу „Богиня Temperantia“

45 лв.

Temperantia е древна богиня, носителка на хармонията, баланса и себепознанието. Кутийката е изключително оригинален и луксозен подарък, който ще впечатли всяка дама!

1 налични

Описание

Луксозна кутия за бижута от две части – основа и капаче. Изработени от художествена галванопластика и ръчно кована мед.  Вътрешността на кутийката и капака са облицовани с тъмно зелено кадифе. Върху капака е изобразена древната богиня Temperantia. В буквален превод от латински името й означава „сдържаност“. Носи баланс, хармония, себепознание. Изобразява се винаги с кана, често и с чаша в другата ръка. Символизира постоянно течащата енергия в живота, „живия живот“, живота е един непрестанен поток, спре ли потока – няма живот. Освен това каната е изработена от глина, а глината е земя. Човекът също е сътворен от земята…

Размери: d – ≈ 70 mm, височина ≈ 20 mm

Особено подходяща за съхранение или поднасяне на пръстен, бижу, колие или аксесоар като подарък.

Внимание! Снимките показват реалния продукт, но техните функции са илюстративни и е възможно да има отклонения в цветовете, които се дължат на техниката, с която е заснет продуктът и монитора, на който разглеждате магазина.

Кутийката е ръчно изработена в Работилница „Артикос“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.